torek, 6. maj 2014

Presni čokoladni "fondi"

Dnevi so vedno daljši in dela zunaj je vedno več, sadike zahtevajo vedno več vode in že komaj čakajo da jih vsadimo na njivo, kjer bodo lahko neomejeno rastle. Tako tudi zmanjka časa za opravila v stanovanju in tudi obroki so bolj enostavni.




Na njivi pa se jagode že nastavljajo soncu in čakajo da jih obarva.







Po pletju in košnji pa se zvečer paše malo umiriti in se posladkati in okrepčati.
V sok sem dala jabolka, pomaranče, malo ananasa, koprive in radič.




Za čokoladno kremo sem v multipraktiku zmešala
1 avokado, 3 žlice medu, 2 žlici presnega kakava, žličko vanilije in žličko cimeta.
Okrasila sem z goji jagodami okoli pa razporedila sadje ki sva ga pomakala v kremo.




Bilo je božansko... Otroka ki sta sadno poslastico zamudila pa sta za zajtrk jedla le čokoladno kremo namazano na kruh. Boljša kot vsaka druga...


Pa prijetno sladkanje želim.

Ni komentarjev:

Objavite komentar